Hőközponti cserépkályha Morano Natur 4R, Fatüzelésű spirálos cserépkályha 4 soros Gránit lappal, 8kW

311 362 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 302
Brand:
Tömeg
180 kg
Méretek
47 × 47 × 106 cm
Teljesítmény
Hidraulikus kör teljesítménye

Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

A kémény csatlakozás átmérője
A szerpentin hossza (m)

Garancia

2 Év

Hőközponti cserépkályha Morano Natur 4R

A Hőközponti cserépkályha Morano Natur 4R a kiváló minőségű anyagok és a modern dizájn találkozásaként érkezik otthonába, biztosítva a melegséget és a stílust egyszerre. Az dev.esemineu.ro büszkén kínálja ezt a prémium kategóriás terméket, amely nem csupán esztétikus, hanem rendkívül hatékony is.

A  természetes színű kivitel minden enteriőrben tökéletesen illeszkedik, hozzáadva egy kis rusztikus eleganciát a térhez. A termék 8 kilowattos teljesítményét garantálja, hogy az Ön otthona a leghidegebb napokon is meleg maradjon.

A Központi 4 soros kialakítás, mely egy termikus spirállal, azaz hőspirállal is rendelkezik, lehetővé teszi az egyenletes és hatékony hőeloszlást. Valamint az integrált Hoffman keverő pumpa biztosítja a víz optimális keringését a rendszerben, mely tovább növeli a kályha hatékonyságát.

A  beépített radiátorral rendelkező kályha kialakítása további melegforrást biztosít, így Ön biztos lehet abban, hogy otthona minden pontja kényelmesen meleg lesz. Az a tény, hogy a termékhez jár egy telepítési készlet is, csak tovább növeli az Ön kényelmét és megkönnyíti a termék használatba vételét.

Miért is jó választás a vízköppenyes cserépkályha?
  1. Energiatakarékos: A vízköppenyes cserépkályha kihasználja a tüzelés során keletkező hőt a víz felmelegítésére.  A radiátorokon vagy padlófűtésen keresztül szétoszlik az otthonban. Ez az energiahatékony módszer lehetővé teszi, hogy kevesebb tüzelőanyaggal is nagy területeket melegítsünk.
  2. Környezetbarát: A modern vízköppenyes cserépkályhák kialakítása csökkenti a károsanyag-kibocsátást, így kevésbé terhelik a környezetet.
  3. Költséghatékony: Bár a vízköppenyes cserépkályha beszerzése kezdetben drágább lehet, hosszú távon megtérül a befektetés, mivel kevesebb tüzelőanyagra van szükség, és a hőveszteség is minimalizálódik.
  4. Egyenletes hőeloszlás: A rendszer kialakításának köszönhetően a meleg víz egyenletesen oszlik el a radiátorokban vagy a padlófűtésben, biztosítva a helyiségek egyenletes felmelegedését.
  5. Kombinált használat: A vízköppenyes cserépkályha lehetővé teszi, hogy a központi fűtés mellett a kályhát is használjuk, így két rendszer előnyeit kombinálva kapjuk meg az otthoni melegítést.

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Több információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tüzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.