Prémium Aranybarna Kis Csikó Cserépkályha, Fatűzelésű jobbos/balos fűst kivezetéssel, 8kW

233 502 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 301
Brand:
Tömeg
178 kg
Méretek
80 × 50 × 100 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

Prémium Aranybarna Kis Csikó Cserépkályha ideális választás az otthona melegének biztosítására. A modern és elegáns kivitelnek köszönhetően nemcsak hatékony fűtést nyújt, hanem egyaránt szép dísze lesz otthonának.

A cserépkályha színe aranybarna, ami melegséget és eleganciát sugároz a térben. Az ilyen színű kályhák harmonikusan illeszkednek a klasszikus és modern belső terekbe egyaránt. Az Aranybarna Kis Csikó Cserépkályha kiváló választás otthonának bármely részébe.

A kályha tüzelőanyaga sokoldalú, hiszen tűzifával és brikettel is használható. A 120 mm-es füstcső méret pedig kiválóan alkalmas a hatékony füstelvezetésre, ami garantálja a kályha hatékonyságát és környezetbarát működését.

Az Őntőtvas ajtó hőálló üveggel rendkívül praktikus, hiszen lehetővé teszi az égési folyamat figyelését. – Biztonságosan elzárja a füstöt és a kályhában keletkező hőt a helyiségben. Az öntvény főzőlap pedig extra funkcionalitást ad a kályhának, lehetővé téve az étel készítését és melegen tartását a hideg téli estéken.

A bal és jobb oldalon is elhelyezett füstkivezetés lehetővé teszi a kályha optimális elhelyezését a helyiségben, és a füstelvezetés irányának szabályozását a kényelmes használat érdekében.

Az Prémium Aranybarna Kis Csikó Cserépkályha méretei (86-88 cm hosszúság/szélesség, 530 mm mélység és 98-100 cm magasság) lehetővé teszik a kályha könnyű elhelyezését és beillesztését a kívánt helyiségbe.

A termék hatékonysága 94%, ami azt jelenti, hogy rendkívül gazdaságos és hatékonyan használja fel a tüzelőanyagból származó hőt, csökkentve a fűtési költségeket és a környezeti terhelést.

Az 8 kW-os teljesítménye elegendő ahhoz, hogy hatékonyan fűtse a kiválasztott helyiséget, és biztosítsa a kellemes hőmérsékletet még a hidegebb napokon is.

Válassza a Prémium Aranybarna Kis Csikó Cserépkályhát, és élvezze a hatékony, környezetbarát és stílusos fűtést otthonában!

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.