Prémium Csikó cserépkályha Krém Rusztikus, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos kivitel, 10kW

3599 lei

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 271
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

201.03 EUR x 24 months

Tömeg
250 kg
Méretek
100 × 47 × 100 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

Prémium Csikó cserépkályha Krém Rusztikus

A Hordozható krém csikó cserépkályha egy hagyományos készíttésű erdélyi kézműves cserépkályha, amely a régió gazdag örökségét tükrözi.

Fedezze fel a Prémium Csikó cserépkályha Rusztikus Krém változatot, amely kifinomult és esztétikus kialakítással bűvöli el otthonában! Ez a fatüzelésű cserépkályha kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek tökéletes meleget biztosítanak otthona számára.

A Prémium Csikó cserépkályha Krém Rusztikus kivitelben elérhető, amely időtlen és elegáns megjelenést kölcsönöz bármely térnek. A krémszínű bevonat stílusos és kellemes hangulatot teremt, amely megfelel minden belső térnek.

A cserépkályha anyaga kiváló minőségű öntöttvas ajtóval és hőálló üveggel készült, valamint masszív öntvény lábakkal rendelkezik, amelyek biztosítják a stabil alátámasztást és hosszú élettartamot.

A kályha ideális választás tűzifa tüzelőanyaggal való használathoz, amely természetes és hatékony hőforrást nyújt otthona számára. A füstcső mérete 120 mm, és bal vagy jobb oldali füstkivezetéssel rendelhető, hogy megfeleljen a különböző fűtési igényeknek.

A Prémium Csikó cserépkályha méretei ideálisak a kisebb vagy közepes méretű helyiségekbe. A kályha magassága 98-100 cm, míg hosszúsága és szélessége 107 cm. A kompakt méretek lehetővé teszik a könnyű elhelyezést és telepítést a kívánt helyen.

A Prémium Csikó cserépkályha rendkívül masszív és tartós, súlya 250 kg. Ez biztosítja a stabil működést és hosszú élettartamot.

A „10kW-os teljesítmény” azt jelenti, hogy a cserépkályha maximális fűtőteljesítménye 10 kilowatt (kW). Ez azt mutatja, hogy a kályha mennyi hőt képes kibocsátani egy adott idő alatt, például egy óra alatt. Minél nagyobb a teljesítmény, annál több hőt képes kibocsátani, és ezáltal hatékonyabban fűt és melegíti fel a környezetét.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Figyelem! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.