Rusztikus Törtfehér Lucifer 4 soros cserépkályha, Gránitlappal és öntöttvasalattal, 12kW

326 934 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 452
Brand:
Tömeg
300 kg
Méretek
70 × 47 × 108 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

Rusztikus Törtfehér Lucifer 4 soros cserépkályha

A Hordozható krém csikó cserépkályha egy hagyományos készíttésű erdélyi kézműves cserépkályha, amely a régió gazdag örökségét tükrözi.

dev.esemineu.ro bemutatja a Rusztikus Törtfehér Lucifer cserépkályha-t, amely a modern és a hagyományos elemek tökéletes kombinációja. Ez a Gránitlappal és öntöttvasalattal felszerelt kályha kiváló választás minden otthon számára, 12kW teljesítménnyel és 94% hatékonysággal.

A Hordozható cserépkalyha könnyen mozgatható, így bármely szobában használható. A samottal bélelt cserépkalyha hosszú távon megőrzi a hőt, ami gazdaságosságot jelent a használat során. Mindeközben a hagyományos készíttésű erdélyi kézműves cserépkályha minden darabja egyedi, kézzel készített mesterdarab.

Az hőálló üveggel ellátott öntöttvas ajtó nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó, lehetővé téve a lángra lobbanó tüzek szemlélését. A öntöttvas főzőlappal felszerelt kályha nem csak melegít, hanem főzésre is alkalmas, tökéletes kiegészítője a konyhának.

A melegítő cserépkályha nemcsak hatékony, hanem rendkívül tartós is. A kályha 300 kg súlyú, méretei 70 × 47 × 108 cm, ami biztosítja a stabil elhelyezést és hosszú élettartamot. A Koszos fehér szín elegánsan illeszkedik bármilyen otthoni dekorációhoz.

Használható Brikett, Fa tüzelőanyaggal, a 30 cm hosszúságú fa befogadására képes tűztér egyszerűsíti a tüzelőanyag-kezelést. A Cserép és öntvény lábak biztosítják a kályha stabilitását, míg a 120 mm átmérőjű kémény csatlakozás rugalmas telepítést tesz lehetővé.

A 4 soros melegítő modell 2 Év garanciával érkezik, ami biztosítja a beruházás hosszú távú értékét. Fedezd fel a Rusztikus Törtfehér Lucifer cserépkályha-t az dev.esemineu.ro weboldalon, és élvezd a meleg otthoni hangulatot és a funkcionalitás elegáns kombinációját.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a Rusztikus Törtfehér Lucifer 4 soros cserépkályha, eltömődhet a füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Rusztikus Törtfehér Lucifer 4 soros cserépkályha, Szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Fedezd fel az innovációt és a stílust a cserépkályhával, tökéletes választás a meleg otthonért és finom ételekért. Kattints a részletekért!

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.