Vulcano Cserépkályha Barna 5 soros, 10kW

175 107 Ft

2 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 262
Brand:
Tömeg
250 kg
Méretek
48 × 38 × 133 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

25 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

A Vulcano Cserépkályha Barna 5 soros egy kiváló minőségű és hatékony tüzelőberendezés, melynek 12 kW-os teljesítménye kiválóan alkalmas a nagyobb helyiségek melegének biztosítására. A cserépkályha megfelelően kiválasztott anyagai és tervezése révén hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú éveken keresztül élvezheti a melegségét és kényelmét. A 12 kW teljesítmény egy olyan mennyiséget jelöl, amely a kályha vagy bármilyen fűtőberendezés által termelt hőenergiát vagy teljesítményt fejezi ki. A kW (kilowatt) az energia mértékegysége, és azt jelzi, hogy mekkora mennyiségű energiát termel vagy használ fel egy adott időegység alatt.

A kályha fő előnye az Őntővas ajtó hőálló üveggel, mely nem csak esztétikus, de a hőleadását is optimalizálja. A kályhacsempék és az öntvény elemek elegáns megjelenést kölcsönöznek a kályhának, amely így könnyedén illeszkedik bármilyen enteriőrbe.

A tüzelőberendezés környezetbarát és sokoldalú, hiszen többféle tüzelőanyagot használhatunk benne. Legyen szó brikettről, szénről vagy tűzifáról, a Vulcano cserépkályha könnyedén megbirkózik vele, így lehetővé téve a személyre szabott fűtést és kényelmet.

A cserépkályha hatékonysága rendkívül magas, hiszen a 120 mm-es füstcső és az optimálisan kialakított belső tér gondoskodik a hatékony hőeloszlásról. Ez lehetővé teszi, hogy a helyiség gyorsan és egyenletesen melegedjen fel, így megtakarítva az energiaköltségeket.

A Vulcano Cserépkályha Barna 5 soros kiváló választás azoknak, akik szeretnének kellemes és meghitt melegben pihenni otthonukban. A könnyű kezelhetőség és a praktikus kialakítás teszi rendkívül népszerűvé ezt a kályhát, mely egyaránt megfelel egy kis házban vagy egy nagyobb lakásban. Tervezze meg fűtésrendszerét okosan és környezetbarát módon a Vulcano cserépkályha segítségével!

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.