Bizánci szürke Cserépkályha lépcsős toronnyal, 6 soros cserépkályha, 10kW

(1 vásárlói értékelés)

241 288 Ft

Elfogyott

Adaugă la favorite
Termékkód: 333
Brand:
Tömeg
330 kg
Méretek
45 × 45 × 160 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

Bizánci szürke Cserépkályha lépcsős toronnyal

A Bizánci szürke Cserépkályha lépcsős toronnyal, amelyet az dev.esemineu.ro kínál, nem csak a melegség és a komfort forrása otthonában, hanem egy valódi díszítő elem, amely esztétikai értékkel bővíti az otthona belső terét.

szürke cserepkályha hat sorban rendezett teracottával rendelkezik, ami nem csak a kályha hatékonyságát növeli, hanem kifinomult megjelenést is kölcsönöz neki. Az elegáns 6 soros fa tüzelésű kialakítás lehetővé teszi a tartós, megbízható és egyenletes hőleadást a helyiség minden pontjára. Ezen túlmenően az átgondolt tervezés garantálja, hogy a kályha hőkibocsátása optimális legyen, így nem csak kellemes melegséget teremt, hanem energiatakarékos is.

hordozható cserepkályha rugalmassága különösen előnyös, lehetővé téve a lakás bármely pontjára történő könnyű mozgatást. Így bármikor megváltoztathatja a kályha pozícióját a szobában az Ön számára legmegfelelőbb helyre. Az elegáns hoálló üveg ajtó biztonságos megfigyelést tesz lehetővé a lobbanó lángokról, melyek hangulatos atmoszférát teremtenek.

A kályha tetején található márványlap kettős funkciót tölt be. Esztétikailag tovább emeli a kályha kifinomult megjelenését, miközben praktikus felületként is szolgál például kávéscsészék vagy meleg italok elhelyezésére. A kályha 120 mm-es füstelvezetése hatékonyan vezeti el a füstöt, biztosítva a helyiség friss és tiszta levegőjét.

Az dev.esemineu.ro által kínált Bizánci szürke Cserépkályha kiváló minőségű anyagokból készül, így garantált a hosszú élettartam és a tartósság. A kályha szilárdságát az erős acél keret és a masszív ontottvas lábak biztosítják. A beépített fa tároló praktikus helyet kínál a tűzifának, míg a szilika bevonat a hőtartás és az energiahatékonyság érdekében növeli a kályha hatékonyságát.

Válassza ezt a minőségi, dev.esemineu.ro által kínált Bizánci szürke Cserépkályhát, és tapasztalja meg a tökéletes hőérzet és az esztétikai kifinomultság kombinációját!

Figyelem, ne égessen háztartási hulladékot a cserépkályhában! A cserépkályha egy főzésre és fűtésre alkalmas termék. Hulladék égetésére nem alkalmas, eltömődhet a füstjárat.

Bizánci szürke Cserépkályha 6 soros szálíttása:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Bizánci szürke Cserépkályha lépcsős toronnyal, 6 soros cserépkályha, 10kW termékről 1 értékelés

  1. Román

    Adriana (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.