Fatüzelésű Rusztikus/Krém cserépkályha, főzőlappal, jobbos/balos fűst kivezetéssel, 7 kW

(1 vásárlói értékelés)

221 823 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 352
Brand:
Tömeg
170 kg
Méretek
90 × 56 × 75 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Garancia

2 Év

Fatüzelésű Rusztikus/Krém cserépkályha

Fedezze fel a Fatüzelésű Rusztikus Krém Cserépkályhát, mely hatékony és esztétikus fűtést biztosít otthonában. Ez a minőségi kályha tökéletes választás a kényelmes és meghitt légkör megteremtéséhez. Az 7 kW-os teljesítményének köszönhetően ideális közepes méretű helyiségek fűtésére.

A cserépkályha rugalmas tüzelőanyag felhasználásával működik, így használhatja brikettet, szén vagy tűzifát is. A 120 mm-es füstcső mérete hatékony füstelvezetést biztosít, és a jobbos/balos füst kivezetés lehetősége rugalmasabb telepítést tesz lehetővé.

Az öntvény lábak, ajtók, főzőlap, tető és füstcső kivezetés tartós és megbízható anyagból készültek, így hosszú élettartamot és megbízható működést garantálnak. A kályhacsempék pedig esztétikus megjelenést kölcsönöznek a kályhának, amely a belső tér díszévé válik.

A cserépkályha bal és jobb oldali füstkivezetése könnyű telepítést és alkalmazkodást tesz lehetővé a rendelkezésre álló helyhez. A kályha méretei (1050 mm hosszúság/szélesség, 610 mm mélység és 760 mm magasság) lehetővé teszik, hogy harmonikusan illeszkedjen a kiválasztott helyiségbe.

Fatüzelésű Rusztikus/Krém cserépkályha súlya 170 kg, ami megfelelő stabilitást és tartósságot biztosít. A kályha könnyen kezelhető és tisztítható, így fűtési igényeinek kielégítése még egyszerűbbé válik.

Egy 80,3%-os hatékonyság azt jelenti, hogy az elégetett tüzelőanyag 80,3%-a válik hővé, míg a maradék 19,7% energia nem hasznosul, és például a kéményen keresztül távozik a környezetbe. Minél magasabb a hatékonyság, annál kevesebb tüzelőanyag szükséges ugyanannyi hő eléréséhez, és kevesebb károsanyag kerül a levegőbe, így környezetkímélőbb és gazdaságosabb a kályha használata.

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Fatüzelésű Rusztikus/Krém cserépkályha, főzőlappal, jobbos/balos fűst kivezetéssel, 7 kW termékről 1 értékelés

  1. Román

    Stan Iosif (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.