Festett Csikó cserépkályha Model Korond, Kézműves erdélyi csérepkalyha

(1 vásárlói értékelés)

506 012 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 401
Brand:
Tömeg
290 kg
Méretek
100 × 50 × 102 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

Szín
Füstelvezetés
A kémény csatlakozás átmérője
Model
Garancia

2 Év

Festett Csikó cserépkályha Model Korond

Fedezze fel az Erdélyi kézműves cserepkályhát az dev.esemineu.ro weboldalon, ahol hagyomány és minőség találkozik. Kínálatunkban megtalálható a hordozható cserepkályha, amely tökéletes választás azok számára, akik rugalmasságra és könnyű telepíthetőségre vágynak. Samottal bélelt cserepkályha, amely garantálja a hosszú élettartamot és a kiemelkedő hőtartást.

A kézzel festett minták egyedülállóvá és karakteressé teszik, így nem csupán fűtőeszköz, hanem lakásdekoráció is egyben. Az eSemineu premium választékunkban csak a legmagasabb minőségű, gondosan válogatott termékeket kínáljuk, amelyek megfelelnek a legigényesebb vásárlói elvárásoknak is.

Válassza az Erdélyi kézműves cserépkályhát otthona melegének forrásaként, és élvezze a hagyományos kézművesség által nyújtott páratlan minőséget. A hordozható cserepkályha ideális megoldást nyújt átmeneti vagy kisebb területek fűtésére. Az samottal bélelt cserepkályha nem csak hatékonyan tárolja a hőt, de hosszú távon is gazdaságos választás.

Az kézzel festett design egyedi műalkotássá teszi, mely tökéletesen illeszkedik modern vagy hagyományos belső térben egyaránt. Az esemineu premium kollekcióval biztosítjuk, hogy csak a legjobb, exkluzív termékek kerüljenek otthonába.

Az dev.esemineu.ro nem csak egy weboldal, hanem egy kapu az Erdélyi kézműves cserepkályhák világába. Itt minden termékünkkel kapcsolatban részletes információt megtalál, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. Válasszon minket, és hozza el otthonába az Erdélyi kézműves cserepkályha melegét, hordozható cserepkályha praktikumát, samottal bélelt cserepkályha tartósságát, kézzel festett szépségét és az eSenineu premium minőségét.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Festett Csikó cserépkályha Model Korond, Szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Fedezd fel az innovációt és a stílust a cserépkályhával, tökéletes választás a meleg otthonért és finom ételekért. Kattints a részletekért!

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Festett Csikó cserépkályha Model Korond, Kézműves erdélyi csérepkalyha termékről 1 értékelés

  1. Román

    Zélics Ágnes (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.