Hordozható Csikó Barna cserépkályha, Fatüzelésű Cserépkályha jobbos/balos füst kivezetés, 10kW

(9 vásárlói értékelés)

233 502 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 83
Brand:
Tömeg
270 kg
Méretek
100 × 47 × 100 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Fűthető felűlet (m2)
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

Hordozható Csikó Barna cserépkályha egy stílusos és praktikus fűtőberendezés, amely nemcsak hatékonyan melegít, hanem a lakás díszeként is szolgál. Ez a fatüzelésű cserépkályha 10 kW-os teljesítménnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy akár közepes méretű helyiségeket is kellemesen és gyorsan fűtsön.

Ezen túlmenően, a 10 kW-os teljesítménye miatt a cserépkályha kiváló választás lehet olyan helyiségekben vagy házakban, ahol a hőszükséglet magasabb, például az alacsonyabb hőszigetelésű vagy nagyobb területű terek esetében.

A kályha anyaga magas minőségű öntöttvas ajtóval és hőálló üveggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a tűz látványának élvezetét, miközben biztonságosan használja. Az öntvény lábak a kályhát stabilan tartják és hozzájárulnak a kályha rusztikus megjelenéséhez. A barna színű cserépkályha kiválóan illeszkedik a természetes és meghitt atmoszférájú otthonokba, hozzájárulva a hangulatos légkör kialakításához.

A cserépkályha bal és jobb oldali füstkivezetéssel is rendelhető, így a kályhát könnyedén a lakás elrendezésének megfelelően lehet elhelyezni. A 120 mm-es füstcső mérete optimális légáramlást biztosít, így a tűz hatékonyan ég, és a kályha gyorsan felmelegíti a környezetét.

A Hordozható Csikó cserépkályha Barna 1000 mm hosszúsággal, 1000 mm magassággal és 470 mm mélységgel rendelkezik. A 270 kg-os súlya garantálja a stabil állást és hosszú élettartamot.

Hordozható Csikó Barna cserépkályha fatüzelésű, így környezetbarát és gazdaságos fűtési megoldást kínál. A fatüzelés hagyományos és természetes módja a fűtésnek, amely nemcsak hatékony, hanem hangulatos és kellemes meleget nyújt az otthonunkban.

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szállítási határidő:

 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Hordozható Csikó Barna cserépkályha, Fatüzelésű Cserépkályha jobbos/balos füst kivezetés, 10kW termékről 9 értékelés

 1. Román

  Zamfira Dana

  Am achiziționat această sobă de teracotă și o recomand cu toată încrederea.
  Emană o căldură foarte repede, nu scoate fum .
  Atenție la primul foc făcut, va emana un miros specific de tablă de la vopseaua cu care este aplicată plita.
  Nu vă panicați pentru că după aproximativ o oră, va dispărea și vă veți bucura de căldura sobei.
  Livrarea s-a făcut conform discuției, nu au fost deteriorări datorate transportului.
  Recomand!!!

 2. Román

  Anca

  Am achiziționat o soba de 10kW și sunt foarte multumită. Se comportă exact ca în descriere. Recomand.

 3. Román

  Monica (megerősített tulajdonos)

  Livrarea a fost prompta in conditii foarte bune.Soba exact ca in poza.Recomand.

 4. Román

  Doina Parisi (megerősített tulajdonos)

  Am primit soba, sunt foarte multumita, a fost foarte bine ambalata pentru transport, exact ca in descriere, am avut emotii pentru ca distanta a fost mare, din Harghita in Mehedinti! Soba este minunata, foarte bine lucrata, nu a scos fum, emana caldura destula! Felicitari!

 5. Román

  Paduraru

  Livrarea sobei s-a făcut cu rapiditate și în bune condiții. Mulțumim echipei dev.esemineu.ro !!!

 6. Román

  Ela

  Livrarea promptă, ambalata bine.Recomand.

 7. Román

  Maria Ecovita (megerősített tulajdonos)

  Bună ziua, am primit soba chiar mai repede decât s-a preconizat,e ca un bibelou,încă nu am făcut focul dar e lucrata de adevărați meseriași,recomand cu căldură și acum nu-mi pare rău că am cumparat-o,își merită banii, va doresc vânzare bună

  • Román

   Kuti István (store manager)

   Mulțumim frumos! 🙂

 8. Román

  Matei Florian (megerősített tulajdonos)

  Foarte bună și o recomand tuturor.

 9. Román

  Elena Săvescu (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.