Melegitő cserépkályha Natur/Barna Morano 4R, Fatüzelésű cserépkályha 4 soros főzőlappal, 8kW

PRP: 3179 lei i

2949 lei

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 449
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

166.36 EUR x 24 months

Tömeg
200 kg
Méretek
45 × 45 × 108 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

Melegitő cserépkályha Natur/Barna Morano 4R

Fedezze fel az eSemineu Premium cserepkályha legújabb modelljét, a Melegitő cserépkályha Natur/Barna Morano 4R-t, amely tökéletes választás minden modern és hagyományos otthon számára. Ez a Fatüzelésű cserépkályha 4 soros főzőlappal nemcsak meleget biztosít, hanem főzési lehetőséget is kínál, ideális minden család számára. A 8kW teljesítményű kályha kiválóan alkalmas közepes méretű helyiségek fűtésére.

Az elegáns Naturbarna szín és az öntvény ajtók, valamint öntvény lábak biztosítják a tartósságot és a stílusos megjelenést. A Samott lapokkal belelt cserepkályha javítja a hőtárolási képességet, így a meleg sokáig érezhető marad, még a tüzelés befejezte után is. A kályha 120 mm átmérőjű kéménycsatlakozása univerzális, így könnyen integrálható a legtöbb kéményrendszerbe.

Ez a hordozhato cserepkalyha különösen praktikus, mivel könnyen mozgatható egyik helyiségből a másikba. Fűtsön brikettel vagy fával, hiszen a Felhasznált tüzelőanyag opciók között mindkettő megtalálható. A 4 soros fozolappal ellatott cserepkalyha lehetővé teszi, hogy a fűtés mellett egyszerre több ételt is melegíthessen vagy főzhessen.

Az dev.esemineu.ro weboldalon kínált Melegitő cserépkályha Natur/Barna Morano 4R nem csak egy fűtőeszköz, hanem egy multifunkcionális készülék, amely meghittséget és kényelmet visz otthonába. Bátran válassza ezt a kályhát, ha egy megbízható, energiatakarékos és esztétikailag is vonzó megoldást keres otthona számára. Tegye otthonát melegebbé és vendégszeretőbbé ezzel a kivételes cserepkályhával!

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Melegítő 4 soros cserépkályha főzőlappa szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.