Lapostetejű Kreka kandalló, 7kW

73 889 Ft

2 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 87
Kategória:
Brand:
Tömeg
57 kg
Méretek
47 × 39 × 79 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Fűthető légtér
A kémény csatlakozás átmérője
Szín
Anyag
Felhasznált tüzelőanyag
Model
Garancia

2 Év

Lapostetejű Kreka kandalló

Fedezd fel otthonod melegének és hangulatának tökéletes forrását a lapostetejű Kreka kandallónkkal! Ez a kandalló ideális választás, ha fa vagy brikett tüzelőanyaggal szeretnél fűteni, így élvezheted a természetes tűz varázsát és az általa nyújtott meleget.

A 7kW teljesítményű kandalló elegendő hőt képes biztosítani, hogy kellemes melegség uralkodjon a szobában. A magas hatásfok (71%) pedig azt jelenti, hogy a tűz által előállított energia hatékonyan kihasználódik, így még energiatakarékosabb módon fűthetsz.

Súlya és mérete: A könnyű súlyú, mindössze 57kg-os kandalló könnyen telepíthető és elhelyezhető bármelyik szobában. Kompakt méretei (790mm magasság, 465mm szélesség) lehetővé teszik, hogy akár kisebb helyiségekben is használható legyen, anélkül, hogy túlzott helyet foglalna el.

Hatásfok: A kandalló magas hatásfoka és teljesítménye lehetővé teszi, hogy gazdaságosan és környezetbarát módon használd. A fa tüzelőanyag megújuló energiaforrás, így az 7kW kandallóval nemcsak melegedhetsz, de közben energiát is takaríthatsz meg.

Lapostetejű Kreka kandalló különböző háztípusokban is kiválóan működhet. Néhány háztípus, amelyekben a 7kW kandalló ideális lehet:

  1. Kis lakások és apartmanok: A kisebb lakásokban és apartmanokban a hely korlátozott, és egy 7kW kandalló a kompakt méreteivel könnyedén beilleszthető a belső térbe. Ez lehetővé teszi a meleg és hangulatos atmoszféra megteremtését a korlátozott helyen is.
  2. Kisebb családi házak: Ha egy kisebb családi házban él, a 7kW kandalló elegendő hőt biztosít a ház melegének fenntartásához. Ez a kandalló ideális választás lehet a nappaliban, ahol a család összegyűlik, vagy akár a hálószobában is.
  3. Nyaralók és vidéki házak: A vidéki házakban vagy nyaralókban a 7kW kandalló kellemes hangulatot teremt a hidegebb időszakokban. Ezekben a házakban a kandalló a központi fűtés kiegészítéseként szolgálhat, hogy kényelmet és meleget nyújtson.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.