Prémium Barna Csikó cserépkályha, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos kivitel, 10kW

249 074 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 232
Brand:
Tömeg
250 kg
Méretek
100 × 47 × 100 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

A Prémium Barna Csikó cserépkályha egy kiváló minőségű fatüzelésű fűtőberendezés, amely tökéletes választás lehet otthona melegének és hangulatának fokozására. A kályha a modern technológia és a hagyományos megjelenés tökéletes ötvözete, amely a szoba központi elemévé válhat.

A barna színű kivitel elegáns és időtlen megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, mely harmonizál a legtöbb enteriőrrel és stílussal. A széles választékban elérhető kályhacsempék lehetővé teszik, hogy az egyedi ízlésnek és dizájnnak megfelelően válasszon.

A 10kW-os teljesítménye miatt a Prémium Barna Csikó cserépkályha képes hatékonyan felmelegíteni az adott területet, így a hideg napokon kellemesen meleg és kényelmes légkört biztosít otthonunkban. A fatüzelésű működés pedig tovább növeli a természetes hangulatot és hőt, így még otthonosabbá teszi a környezetet.

A cserépkályha anyaga kiváló minőségű öntvény lábak, ajtók, főzőlap, tető és füstcső kivezetés, valamint csempék felhasználásával készült, mely biztosítja a tartósságot és az esztétikus megjelenést. A megfelelő méretezésnek köszönhetően a kályha könnyen beilleszthető a kívánt helyiségbe.

A bal és jobb oldali füstkivezetés lehetősége maximális rugalmasságot nyújt az elhelyezés terén, így az otthon kialakításához igazíthatja azt.

A Prémium Barna Csikó cserépkályha nemcsak hatékony és megbízható fűtési megoldás, hanem egyben díszítőelem is, amely hozzájárul a kellemes és meghitt hangulat megteremtéséhez otthonában. A fatüzelés adta élmény és a modern technológia kombinációja teszi ezt a cserépkályhát egyedivé és különlegessé a fűtőberendezések piacán.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.