Prémium cserépkályha 4R Barna, Vaddisznó mintázatú csempe, fatüzelésű 9.8kW

233 502 Ft

2 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 156
Brand:
Tömeg
220 kg
Méretek
51 × 40 × 115 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

Prémium cserépkákyha 4R Barna

A Prémium cserépkályha rendkívüli 9.8 kW teljesítményének köszönhetően hatékonyan fűt és kellemes hőt biztosít a helyiségben. A kályha magas hatásfoka optimálisan hasznosítja a tüzelőanyagból származó hőt, ezáltal csökkentve az energiafogyasztást és az üzemeltetési költségeket. Ez a teljesítménymegadás fontos információ a fűtőeszközök esetében, mivel meghatározza, hogy mennyi hőt képes létrehozni a kályha, és ezáltal milyen hatékonyan fűt egy adott helyiséget.

A füstcső mérete 120 mm, ami hatékony füstelvezetést eredményez, és biztosítja a tiszta égést. A Prémium cserépkályha különféle tüzelőanyagokkal használható, ideértve a brikettet és a fát is. Ez lehetővé teszi, hogy az egyéni preferenciákhoz és igényekhez igazítsa a fűtési lehetőséget.

A cserépkályha anyaga öntvény ajtókból és lábakból áll, amelyek a kiváló minőséget és a hosszú élettartamot garantálják. A Vaddisznó mintázatú csempe egyedi és természetközeli megjelenést kölcsönöz a kályhának, kiemelve annak különlegességét és eleganciáját.

A Prémium cserépkákyha 4R Barna kompakt méretei (50,5 cm hosszúság, 40 cm mélység és 115,5 cm magasság) lehetővé teszik a könnyű elhelyezést bármely helyiségben. A viszonylag alacsony, 220 kg súlya pedig egyszerű mozgatást és telepítést tesz lehetővé.

A Prémium cserépkályha 4R Barna kivitelben a meleg és otthonos légkör megteremtéséhez járul hozzá. Élvezze a természetes fűtési megoldás előnyeit, és tegye otthonát még vonzóbbá a Vaddisznó mintázatú csempével és a stílusos kályhával. Bízza magát a Prémium minőségére és teljesítményére, és élvezze a természetes meleget és a kifinomult dizájnt egyben!

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.