Zöld Kis Csikó Cserépkályha, Fatüzelésű jobbos/balos füst kivezetéssel, 8kW

3149 lei

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 457
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

177.03 EUR x 24 months

Tömeg
178 kg
Méretek
83 × 51 × 103 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

Zöld Kis Csikó Cserépkályha

Fedezze fel az Erdélyi kézműves cserepkályhát az dev.esemineu.ro weboldalon, ahol hagyomány és minőség találkozik. Kínálatunkban megtalálható a hordozható cserepkályha, amely tökéletes választás azok számára, akik rugalmasságra és könnyű telepíthetőségre vágynak. Samottal bélelt cserepkályha, amely garantálja a hosszú élettartamot és a kiemelkedő hőtartást.

Fedezze fel az dev.esemineu.ro oldalon a Zöld Kis Csikó Cserépkályha-t, amely tökéletes választás minden otthon számára. Ez a hordozható cserépkályha azonnali melegséget és kényelmet biztosít, 8kW teljesítménnyel és 94% hatékonysággal.

A fatűzelésű jobbos/balos fűst kivezetéssel rendelkező kályha egyszerűen illeszkedik bármilyen térbe. A hagyományos készítésű erdélyi kézműves cserépkályha nem csak funkcionális, hanem díszítőelemként is szolgál.

A samottal bélelt cserépkályha hosszú élettartamot és kiváló hőtárolást kínál. A hőálló üveggel ellátott öntöttvas ajtó lehetővé teszi a lángra való rátekintést, növelve ezzel a hangulatot. A öntöttvas főzőlappal ellátott kályha főzésre is alkalmas, így ideális választás azok számára, akik szeretik a multifunkcionális megoldásokat.

A főző és melegítő cserépkályha nem csak melegít, de a konyhai tevékenységeket is támogatja. A csikó cserépkályha a magyar kultúra részét képező tradicionális kályhák modern interpretációja.

Minden termékünk, köztük ez a gyönyörű zöld színű Zöld Kis Csikó Cserépkályha, magas minőségi elvárásoknak megfelelően készül, garantálva a hosszú távú elégedettséget. A 178 kg tömeg és 83 × 51 × 103 cm méret ideális a legtöbb helyiségbe.

A brikett és tüzifa felhasználásával működő kályha környezetbarát megoldást nyújt otthona fűtésére. A 28 cm hosszúságú tűzifával működik, így könnyen kezelhető.

A kémény csatlakozás átmérője 120 mm, ami biztosítja a stabil és biztonságos füstelvezetést akár bal, akár jobb oldalon. Minden csikó modellünk 2 év garanciával kerül forgalomba, biztosítva az ön nyugalmát és biztonságát a vásárlás során. Válassza az dev.esemineu.ro-t, ahol a minőség és megbízhatóság találkozik a hagyományos szépséggel és modern technológiával.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a Zöld Kis Csikó Cserépkályha, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Zöld Kis Csikó Cserépkályha, Szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Fedezd fel az innovációt és a stílust a cserépkályhával, tökéletes választás a meleg otthonért és finom ételekért. Kattints a részletekért!

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.